Saturday, January 22, 2011

This blog is dedicated to...

someone who closed to my heart


Yang belah kiri tu adalah saya tuan empunya blog...sebelah kanan tu adalah en.hubby yg tercinta dan yang paling comel kat depan tu ialah satu-satunya anak manja kesayangan saya.....Keisya Nuratiqah.
Masa ni Keisya baru nak masuk 4 bulan...sekarang dah 1 tahun 4 bulan...dah besar dah.
Wait for the next entry for the latest picture..
Daaa....


Thursday, January 20, 2011

My first entry...

Assalamualaikum pembuka bicara.....


Akhirnya aku ada blog aku sendiri..Selama ni aku asyik busy body duk baca blog orang je kejenye.... lama-lama rasa macam syok jugak klu ada blog sendiri. Tapi....punya la lama nak create and publish blog ni.

Aku ni tak de la banyak sangat masa lapang...kekadang kagum jugak dengan mummy2 blogger cemane diorang ni manage & maintain blog diorang ek. Takut nanti kena tunggu 2-3 bulan baru dapat new updates dari blog ni. Apa pun aku akan tetap cuba yg terbaik.

Sekian sahaja....